Nieuws

Gouw Oost-Brabant geeft dit jaar voor het eerst het PEACELIGHT door aan alle geïnteresseerde scoutsgroepen.

  • 3, 12 en 18 oktober: VORMING A LA CARTE
  • 25 november: GOUWBAL
  • 21 december: PEACELIGHT
  • 3 maart: GOUWQUIZ
  • 2 april: GOUWVOETBALTORNOOI
  • 21-22 april: JONGI5'L

In de voorafgaande week leken de weergoden ons niet goedgezind, maar dat hield niemand tegen. Maar liefst 35 ploegen waren ingeschreven voor het gouwvoetbaltornooi!

Op 1 mei vinden naar jaarlijkse traditie de Kluisfeesten plaats in Sint-Joris-Weert! Gouw Oost-Brabant is er alweer van de partij om frietjes te bakken en ook de vrienden van gouw Webra zijn er paraat.

Kan jouw scoutsgroep om één of andere reden een financiële ruggensteun gebruiken? Of willen jullie een bijzonder project op poten zetten? Als jullie voldoen aan een aantal criteria kan je hiervoor een subsidie krijgen bij Cera!

Op 18 februari 2017 verzamelden de bonke leiders en frisse leidsters van district Hertog Jan Primus aan de scoutslokalen van Sint-Maarten Wilsele voor de jaarlijkse DA5.

Van 31 juli tot 10 augustus 2017 vindt Open Kamp Brabant plaats in De Kluis (Sint-Joris-Weert). Dit is een onvergetelijk scoutskamp dat zich richt op maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.

Tijdens het jaarlijkse ledenproject van gouw Oost-Brabant staan dit jaar de Akabe-leden centraal. Behoor jij niet tot deze doelgroep? Niet getreurd!!

Gouw Oost-Brabant lanceerde dit jaar een nieuw concept om beter kennis te leren maken met zijn leiding en groepsleiding die elke week samen met honderden leden het spel van scouting spelen.  

De afgelopen weken werd er druk gewerkt aan onze gouwwebsite: alle info over personen, projecten en thema's werd up-to-date gemaakt, de menu-structuur werd overzichtelijker, er kwamen extra foto's

Pagina's

Abonneren op Nieuws